Skola på allvar

Sitter och pluggar. Ska strax gå till dagens lektion, men det är såå mycket att göra innan. Efter en händelserik helg som bestått av strand, bio och konsert måste jag nu ta tag i denna veckas plugg. Det är mycket att läsa! Det är ungefär som att läsa i Växjö, med mycket litteratur, men nu är det gånger 3 eftersoom jag läser 3 kurser samtidigt. Stackars mig!


18 igen

Att vara 18 år är tydligen det nya svarta. Tar en kall, och laddar för kvällens bravader. Ikväll är det skumparty/poolparty! Yey...


Terminen har startat

Tror egentligen inte att jag tycker om den här blogg-idéen... Jag har skrivit på min sida på resdagboken istället... (Lin-na) check it out istället så kanske jag skriver här en annan gång..

Framme

Jag måste ha världens sämsta internetuppkoppling, men det är ju värt ett försök. Har precis vaknat på hotellrummet, ska ta och äta min to-go sandwich jag köpte igår kväll innan jag beger mig till campus för att leta reda på mitt dorm. Gick till första bästa bar och beställde en lemonade igår.. Bara en massa locals överallt. Bluegrass spelades på högsta volym. Behöver jag säga att det är en sydstat jag har kommit till. Det är supervarmt här, känns som en bastu. Sådär varmt så när man kliver av planet och värmen och fukten slår emot en som en vägg.. Så är det nu! Thank God for AC! Vet inte om jag orkar ta mig ut, alldeles för varmt. Men men, ut ska jag! Bor granne med campus men tror ändå jag tar en taxi, kommer bli alldeles svettig med mina två stora resväskor!

Skriver snart igen.

Final countdown

EN vecka kvar tills jag åker!! Så mycket att fixa, so little time. Hade jag vetat att det skulle bli såhär mycket hade jag aldrig ansökt... Får väl se om det är värt det i slutet av året! ;)

Snart börjar äventyret där jag ska vara the Swedish exchange student i ett halvår i Raleigh, North Carolina. Får väl se hur det blir med uppdateringarna under terminen. Detta kanske blir the one and only inlägg!

Linda xx

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0