Velig

Ska jag packa, städa, plugga, titta på bio, eller sova? Så många beslut att ta!

ma girlzzz

Ibland är en vin- och gossipkväll med tjejerna allt man behöver för att få lite laddade batterier igen!

Berg

Uppe i bergen tillbringade jag min helg med min rumskompis J. Annorlunda ställe att bo på. Många hippies utan skor. Tur att det är sensommar här i min sydstat fortfarande. Aldrig sett så många dreadlocks på samma ställe förut. Vill man ha en annorlunda upplevelse i USA ska man besöka Asheville.

Js mamma var värre hippie än hon. J rullade jointar till frukosten med mamma bredvid. Jag andades frisk bergsluft. De andra andades in något helt annat. Kontraster.

Planer

Det ser ut som att det blir en kort visit i Stockholm i december. Ungefär en dag sisådär. Sedan blir det nog Sydafrika över jul och nyår...

Amerikanare och trender

Ok, om jag inte har nämnt det innan så tycker jag att amerikanare kan vara lite lustiga ibland. Min granne har konstant en uppblåsbar madrass på golvet, så hon o alla andra 18åringar kan ha sleepovers hos varandra. Åtminstone två gånger i veckan ordnas filmkvällar då alla ska titta på Disneyfilmer i mitt dorm. Och det här ska vara vuxna människor vi talar om. De har aldrig lagat mat. Deras föräldrar betalar hela collegeavgiften. De trycker i sig cupcakes var och varannan dag eftersom det är så gott. Folk går omkring barfota i våra äckliga gemensamma badrum där det är kroppshår överallt. Folk har tydligen missat att man bör tvätta håret nångång då och då.

Och det bästa av allt är nu när det har blivit lite kyligare utomhus så kan de fortfarande inte klä sig vettigt. Det är fortfarande deras fula batikfärgade t-shirtar. Shortsen är utbytta mot pyjamasbyxor. Och så uggs till det. Ute, jämt, bland folk. Det är ju så man skäms!

Amerikanarna har ju ingen stil!!

The big apple

New York!
Concrete jungle where dreams are made of,
There's nothing you can’t do,
Now you're in New York!


These streets will make you feel brand new,
the lights will inspire you,
Let's hear it for New York, New York, New York

Something old, something New (york)

Mina höga betyg fortsätter att rulla in. Inte för att jag inte förtjänar dem, för det gör jag så mycket som jag pluggar, men det är en härlig känsla att känna sig duktig! :)

Nu ska jag ta tag i packningen! Imorgon blir det New York för att träffa finaste Malin. Som jag längtar!


Peruk nästa?

Det är tur det inte är Halloween varje helg. Det skulle mitt hår aldrig palla...

RSS 2.0