Första advent

Var upp väldigt tidigt imorse, gjorde iordning lite adventsfrukost, sedan dess har jag suttit med näsan i skoluppgift som ska in imorgon. Min hjärna är verkligen inte gjord för statistik. Kommer inte bli något bra det här, men får väl lämna in i alla fall och komplettera det som blir fel, kanske allt blir fel men då får det vara så. 





Adventsbak

Spenderade gårdagens eftermiddag med C och K, vi bakade massa cupcakes med inspiration av jul. Mjuk pepparkaka och kladdkaka fick agera som grundmuffins. Galet gott! Mysigt att dekorera och snack ikapp oss lite! 











Julmarknad och julfika

Mötte upp mami och papi för att gå på julmarknad. Mysigt, men det tog slut fort. Känner mig lite stolt som inte köpte nåt. Har iofs julpynt så det räcker och blir över, det jag har får inte ens plats i min lilla lägenhet.  

Nåväl, bjöd hem dem på fika sedan, mysigt och gott med trevligt sällskap. Lyssnade på julmusik, pratade och umgicks. Härligt! 







Rackisaw

En bra och lugn dag på jobbet avslutades med aw. Grekisk mat och lite öl. Tanterna dansar som tanter mest gör, jag fick använda lite skärmskudde. Men roligt sällskap gjorde kvällen. Skulle egentligen ladda om för fest med R och I men pallade inte, åkte hem och ska sova istället. Räcker med en fest per kväll! 




Julförberedelserna

Nu har jag fått nog av den här mörka och gråa novembern med endast två timmar sol på hela månaden. Jag är nu redo för advent och julmys. Har börjat pynta hemma. Lyssnat på julmusik i nån dag. Ätit risgrynsgröt. Och idag slog jag på stort och köpte glögg och pepparkakor. Nu ska jag njuta i en månad! 





Opepp

Hamnade i nån typ av låg funk på kvällen. Olustig känsla. Stress. Medveten och omedveten. Låg och lite orolig. Försvinnernog under natten, brukar göra det. Försökte peppa till mig lite. Satte upp adventsstakarna i fönstrena. Lyssnade på julmusik. Röjde lite här hemma. Men gjorde inte allt jag borde ha gjort. Stressar mig lite. Oh well, det kommer en ny dag imorgon, nya tag då. Får försöka va effektiv och hinna med alla borden och måsten. Måste påminna mig själv att vara i stunden. Vara och mysa i det lilla. Blommor är bra hjälpmedel till det!




Pepp på mig

Även om jag är galet trött om mornarna, och egentligen snoozar lite för länge varje morgon kände jag mig ändå avslappnad och utvilad imorse. Kanske beror det på att jag varit effektiv senaste tiden, och att jag fick veta igår att alla skoluppgifter hittills är godkända. Stressen, oron och bördan av att ha ofärdiga saker hängandes över mig släppte fort. Bra så. Har fortfarande ständiga saker att göra, men ska fortsätta min motivationspeppning framåt och ta en sak i taget och slutföra och avsluta saker, sakta men säkert. Morgonen började med julfrukost på jobbet! Fin start. 





Breakaway

Sitter på en buss genom Stockholm medan regnet strilar ned längs med fönstren. Lyssnar på Kelly Clarksons breakaway, och fick just en sådan känsla att bara bryta sig fri och flyga iväg! 

Slaskhalka

Jahapp! Jag gick med lätta steg från jobbet efter att va nöjd med att alla dagens sysslor var klara i tid. Det här härliga snöblandade regnet har ju hållt på hela dagen och mina glatta och hala gympaskor trivdes inte med. Lyckades drutta på arslet årets första snödag. Bajs och skit. Efter att ha checkat så att inget va brutet och att ingen sett min vurpa fick jag gå försiktigt sista biten hem med en blöt och kall skinka. Blev ett varmt bad, soppa och tända ljus för att lindra min frustration. Att det ska va så här i typ nio månader framöver gör att jag bara vill gå i ide till juni ungefär! På med dubbdäcken på mig själv och lida nu alltså! Hoppas slasket försvinner fort!

Snöblandat regn

Så kom den första snön för denna säsong. Eller snöblandat regn i alla fall. Men det är kallt, mörkt och blött. Hade inte haft så mycket emot att stanna kvar i sängen i morse.




En dag

Jobba jobba plugga tvätta äta maila diska planera fixa vattna städa plocka plugga äta vila sova

Relax

Började ny kurs idag, ingen rast och ingen ro. Satt och blippade på en dator och det gick ju bra. Men vi behöver väl inte ta det till någon djupare nivå kan jag känna... Efteråt lämnade jag av tonvis med böcker på biblioteket, kändes som en stor börda släppte fr mina axlar! Sedan hem och mysa med J och I, det behövdes! Så fantastiskt! Smälter när jag är där! Hem och tappa upp ett bad! Underbart och vilosamt. Tittade några avsnitt av pretty little liars medan jag laddade hem statistikprogram. Och planerade en ev nyårsresa! All in all, en bra dag där jag hunnit med mycket bra, men också hunnit vila huvudet och kroppen! Det behövs emellanåt!

Inlämningsuppgifter är inlämnade

Med ungefär 12 timmar från deadline klarade jag mig. Nu får det bära eller brista! Förhoppningsvis är det godkänt och får jag ta komplettering är det inte hela världen. Nu ska jag sova!! Och det välförtjänt!

Tentaskrivande

Spenderat ett flertal timmar idag också med mina hemtentor. Gäller ju att få ordning på alla tankar, analyser och reflektioner. Har tagit små pauser när jag lagat mat och diskat för att få lite distans till texten. Gäller ju att få en någorlunda sammanhållande text och måste ju fundera på vad jag vill ha fram. Hur tolkar jag detta? Vad menas? Hur kopplar jag det till teori! Tog en välbehövlig pauspromenad med E i alla fall. Det gjorde gott. Och nu sitter jag här med tända ljus för att få mig själv lite mer motiverad till skrivandet. 





Paus i plugg till fritidsgård

Spenderade mestadels av gårdagen med att skriva tenta. Mådde tillslut illa av texten och hade huvudvärk av att ha stirrat in i en datorskärm i åtta timmar. Begav mig till L där T också var, det var akrobatik på hög nivå och sen till Red bull music academy på södra teatern. Där dansade vi loss, ritade, snackade skit och garvade sjukt mycket åt alla pinsamheter vi pratade om! Härlig och välbehövlig paus!





RSS 2.0