Ny

Behöver att det händer nåt snart. Och då menar jag inte att jag vill bli överraskad över innehållet ur ännu en flyttkartong. För det blir jag, hela tiden. Men det börjar liksom kännas lite gammalt nu. Been there, done that liksom. Nu tänker jag mer i stilen, ny hårfärg, ny tatuering, ny resa, ny inspiration. Behöver ha nån resa att se fram emot. Det är nog det. Det var way too long sedan jag reste, Norden räknas inte. Och pengar skulle jag behöva. Lyssnade på en låt nyss, "I wanna be rich, I wanna be happy", känns som det stämmer rätt bra just nu. Och jag skulle behöva ha någon som trollade lite, svängde lite med sitt trollspö, och vips så var saker och ting ordnat och fixat. Eller så får jag bara ta tag i saker själv. Det är väl det enda jag kan ha kontroll över, har jag lärt mig! Man ska leva som man lär!

Galej

För första gången har jag gjort mig iordning för en kväll på stan i min nya lya! Säg åt mig att jag ska ta mig till stan och jag är där på 10 min! Vilken lyx! Den här flytten kom inte en sekund för tidigt! And I like it!


My apartment

Jag har kommit på att jag är så oerhört tacksam för allt jag har! Jag riktigt njuter av att ta det lugnt, packa upp flyttkartonger, minnas, glädjas, prova lite skor, lyssna på grym nostalgimusik och känna att allt de här stavas LYX!


RSS 2.0