Grönankväll

Jag och S tog en middag på grönan och tänkte vi skulle ta och titta på den som nu spelade ikväll. Det visade sig va Samir och Viktor. Vi hade inte en chans att se nånting! Lyssnade. 

Middag 


Alla barn i vägen för oss

Innedag

Var hemma och studerade idag, och tur va väl der! Massa fiskmåsar vid min gård. Ska det va såhär kommer inte jag våga mig ut. Nu går jag ner i källaren och ut på baksidan för att komma ut. Min rädsla är total! 


Den gråa klumpen i mitten är två måsungar. Och runt är deras föräldrar! 


Stannade inne och åt sen långfrukost istället 

Sommar

Det verkar som att sommaren har kommit nu. Tog ju bara typ hela sommaren! Nu har det varit soligt i tvp dagar och jag har bränt mig! Äntligen sommar! Vill så gärna ha kvar solen och värmen nu så jag får gå i klänning eller shorts! Det har regnat konstant i två månader, så less på det och att ha varma byxor och jackor! 




Sushilunch

Blev sushi med några kollegor idag. Skönt att komma bort från balkongpalatset ett tag. Solen skiner men det blåser rätt kallt. 




Måsten

Ibland behöver man ta tag i de där mindre roliga måstena för att minska stressen och få saker gjorda. Som att sätta ihop Ikea-möbler och plantera blommor på balkongen. 





Sveriges nationaldag

Vi firade in nationaldagen med frukost under påmpa och ståt med flaggor. Tänkte nästan sjunga nationalsången där på morgonen, men skippade det! 





Tyresö Royal Crowns

Igår supportade vi kära Tyresö i vackraste färgerna; rött och vitt. Lite komiskt att mitt gamla universitet i USA också har de färgerna. Ödet kanske. Vinst blev det också! 







Sovmorgon och grannar

Tycker att jag förtjänade en sovmorgon så nu har frukost intagits på balkongen! Det är ju sommar, och faktiskt, helt sjukt, soligt. Maj va den kallaste, blötaste och blåsigaste maj på över 50 år. Så nu gäller det att njuta av de små stunderna. I bakgrunden hörs tutande stundentflak. Och måsarnas skrik från takåsen. 


Idyllen förstörs lite av att grannen under mig sitter också på sin balkong med en kompis. De röker. Sjunger med i backstreet boys-sånger. En får en såndär rökhostattack. En annan drar ner snor i halsen. 

Jag känner mig lätt tvingad att avsluta den här balkongvistelsen....

Trött

Var på en lunchföreläsning idag och jag somnade till. Helt galet. Har aldrig hänt förut under en föreläsning. Tog en pw i rask takt hemåt och sedan har jag tillbringat kvällen vilandes i sängen. Och ätit lite glass för att hålla mig vaken!

Studentflak

Alltså jag drabbas varje år av verkligt glädjerus när studentflaken kommer ut. Det är känslor av eufori, att allting är möjligt, att den ljusa framtiden ligger framför. Av glädje. Av nostalgi. Av hopp. Av lycka. Av tillfredställelse. Av galenskap. Jag ser ekipagen och kommer på mig själv att le; stort, äkta och igenkännande! Vackra, ljuvliga sommartid! 




RSS 2.0