Sista november

Imorse kom första snön. Eller ja, mer snöblandat regn som kom underifrån om jag ska va ärlig. Det var visst nån storm över södra Sverige inatt, nån Gorm eller nåt. Blåsigt och kallt var det i alla fall. Och det låg lite snö-is på bilarna i morse. 

Mitt på dagen var det superfint väder, såg det ut som i alla fall. Solen den vackert över årstaviken och jag ville inte dra ner persiennerna, tänkte att det där kanske är sista solstrålarna för i år. 

Begav mig sedan ut för att köpa lite ljus till adventsstaken, eller en ny stake, vilket som. Slutade med några ljus och simsalabim så funkade den gamle ljuskällan igen! Lycka! 

Besökte gamla stans julmarknad, iskallt men väldigt mysigt ändå. Klant som jag är glömde jag vantarna hemma så var inte sugen på att stå där en längre tid med glögg och våfflor. Får bli ett återbesök snart igen. 




Första advent

Städat och pyntat. Tagit paus och fikat. Lagat mat. Tänt ljus. Klätt gran. Hängt upp pepparkakor i fönstret. Gått promenad. Druckit kaffe och julmust. Lyssnat på julmusik. Ätit pepparkakor.  

It pretty much sums up my Sunday.




Uppdatering



Har ju varit lite sisådär med det härmed  bloggandet på senaste tiden, igen! Det är väldigt mycket annat som tr upp min tid. Mycket skola, mycket jobb, många föreläsningar att hålla, mycket socialt att hinna med! Och det är kul och spännande och roligt! Men saker får bortprioriteras ibland. Som att uppdatera här. Och dessutom är jag förkyld.

Bild på lite julfrukost tidigare i veckan! 


RSS 2.0