Vårtecken

Idag är jag på utbildning, så kunde passa på att titta lite omkring mig. Det har kommit lite vårtecken, och idag är det sol! I och för sig bara 1 grad, men ändå. Våren är kanske på väg! 




Indiskt

Åt middag med C igår, väldigt mysigt att få prata ikapp sig med varandra. Och få planera lite sommar. Och få prata lite tyska tillsammans. På en sjukt hög nivå, såklart! Åt indiskt, såååå gott!




Sicko

Ja, jag blev ju sjuk. Feber, hosta och tappade rösten. Just lovely. Så det blev lite annorlunda planer för mig. Körde ändå Ellie Goulding, som jag säkert njöt av lika mycket som jag hade gjort om jag var frisk. Men hade ju betalat dyra pengar för det så var ju tvungen att gå. Så snål är jag. Faster fyllde år i helgen så blev lugn, och tyst för min del, middag där med familjen. Idag har jag vart framför datorn hela dan. Fått massa gjort så det känns väldigt skönt. Imorgon är det jobb igen! Pepp pepp! Nu ska jag va frisk! 













Sjukling?

Känner mig rätt krasslig ich funderade på om jag skulle stanna hemma från jobbet. Vet bara inte när det är såhär i mellanläget om man ska gå till jobbet, eller stanna hemma. Känns som jag är för frisk för att va hemma men samtidigt inte helt hundra för att vara på jobbet! Svårt det där! Det slutade med att jag gick till jobbet, och ska försöka avverka lite möten och besök och sen se om jag ska gå hem eller hur jag gör.... Har absolut inte tid att va sjuk! 

Känner mig ungefär som vädret är utanför just nu, alldeles grått, dimmigt och regnigt! 

Utsikten från mitt fönster. Egentligen fint, om man bortser från vädret och de fula barackerna...! 

Ska vi låtsas att våren är här?

Även om det är fantastiskt solsken och underbara soluppgångar jag kan njuta av när jag åker tuben över skanstullsbron så är det ännu fasligt kallt! Brr! Men det är isf mars nu och mars lovar ju att det blir lite vår och värme, eller hur? 

Gjorde min egna variant av denna klassiker ikväll! 



Bio igår

Gick på spontanbio igår med C, såg En man som heter Ove! Har både läst boken och sett filmen en gång tidigare i och för sig, men det gjorde verkligen ingenting! Skrattade så tårarna sprutade för att i nästa sekund gråta... Kan verkligen rekommendera den! En bra svensk välgjord film! 

RSS 2.0