Södersyner

Under min fika med R idag hade vi underhållningen direkt utanför fönstret. 

Mitt emot fiket ligger en tatueringsstudio och tatuerarna gick omkring på gatan utanför med bara överkroppar; kvinnor som män, tjocka som smala, unga som gamla. 

En kille med uppkavlade jeans, keps och mörka solglasögon susade förbi på en skateboard. 

En gammal Volkswagen-bubbla stannade till, där föraren var en kopia av Russel Brand och lyssnade på musik i sina hörlurar. 

En vanlig eftermiddag i ett varmt september-söder. Såna där människor gör Söder så spännande och levande och färgrikt! Fint!

Helgbesök och rena lakan

Har sagt det förr. Men det tåls att sägas igen. Fy va härligt det är att krypa ned i nytvättade lakan. H har ju varit här över helgen, så mysigt! Har passat på att njutit av  långfrukostar, skrattat, pratat romantik och kollat idol. Härligt. Imorse var det segt att gå iväg till jobbet, det var bara fyra grader (det går fort nu) och alldeles tidigt och dimmigt. Hade inte haft något emot att sova lite mer. Men nu ska jag njuta av mina fina lakan som luktar och känns som vår!

Ny granne

Kan tycka att det är rätt fint att E har flyttat in tre hus från mig! Lyxen i att jag var på väg till tvättstugan, kunde ringa henne och bjuda in mig på en kopp te medan maskinerna stod och jobbade, det är rätt härligt det! Blir en bra höst det här!

Välkommen september

Första dagen på hösten. Tillbaka i verkligheten och rutiner. Bussar som pyser. Bilar som tutar och brummar. Människor som springer till tunnelbanan. Packade lunchlådor. Kyla i luften och en sol som försöker värma dagen. Skönt med vardag igen. 

RSS 2.0