Arlanda

Nu är vi snart på väg till Barcelona! Tio tjejer redo för långhelg! 







Vårkanten

Tycker iofs att det fortf är lite kallt. Men fint ändå! 




Vår i stan

Har sagt det förr, och jag säger det igen! Stockholm alltså! Våren alltså! Känslorna..! 











Frukost

Asså det här med frukost kan ju vara världens bästa grej. Gårdagens:





Och dagens lite annorlunda frukost som inspirerades av Morran och Tobias, som för övrigt kan vara det bästa inom svensk underhållning på senaste tiden! 




Grekiskt och schlager

Åt på grekisk restaurang igår, och sedan var vi på Jonas Gardells musikal "Livet är en schlager". Jag och mamsen fick det i födelsedagspresent av R och hennes mamma! Så mysigt att göra något sånt där ihop!  








Just nu

Hänger på ballen med lite saft, godis och chips. C sover i stolen bredvid och snarkar. Solen värmer. Fåglarna kvittrar. It's pretty darn good. 




Tapas

Började förbereda mig igår genom att äta tapas. Snart riktig tapas. Arriba!





Vår och sol

Trots att temperaturen inte riktigt orkar kämpa sig uppåt, så är det ändå den härligaste tiden på pret som precis börjat nu! Alla knoppar som brister, alla blommor som blommar. Folk som kommer ut ur stugorna. Nackdelen är ju såklart måsarna, men det förtränger jag! 







Fredag

Tgif. Nu njuta en massa av helg! 




Middag i goda vänners lag

Jag är så galet mätt... God mat, fina och sällskap bestod kvällen av. Och lite underhållning av lilla I, det gällde att fort dela med sig av min mat... Tur jag gick en liten promenad innan. 








Frestelser

Kämpar för att plugga. Vill helst göra något annat kul, som att städa. Men helst vill jag sova middag. Kämpa. 




Köttbullemiddag

Jag och kollegorna gick ut igår kväll och åt middag. Väldigt gott och trevligt! Älskar söder!




Fredagens tjejsnack och lördagens cocktailfest

I, C och jag drack vin, åt lite förrätt och snackade allmänt tjejsnack! Sedan mötte jag upp C för en sen middag. På lördagen firade vi J som fyllt 30 med glammig 30-årsfest! Supertrevligt. Tog inga kort alls. Måste bli bättre på sånt! Skärpning! 

Soliga söndagen fortsatte

Det här med att faktiskt ta sig ut ur lägenheten en ledig söndag. Det är inte helt fel!
















Sunny sunday

Dagen inleddes med pannkaksfrukost! 











Regn hos mig

Det är fortf grått, kallt och blött.




Happy friday

Hade inte haft något emot att ha sol och värme. Men det är blött, rått och kallt. Peppar med en bild istället! 




Terapi och vin

S och jag hade verkligen djupt analytiskt freudianskt samtal, där vi avhandlade allt från skuld, till svartsjuka, till anknytning, till Aspergers. Blandat med lite skratt, fjanterier och inbördes beundran. Och så till det vin och en charkbricka, så är man ju i hamn!




Tisdag och pluggdag

Tvättat lite. Städat lite. Organiserat lite. Pluggat lite. Kan ju inte överdriva, allt måste va i balans. Får inte plugga för mycket. 




Värmen?

Seriöst, kan det sluta va 4 grader hela tiden! Så less på att alltid behöva frysa! Halvvägs in i april och haft typ två dagar när tempen varit runt tio i några timmar! Nu är det dags!! Idag kom det härligt snö, hagel och regn!

Fotboll

Hänger med c och kollar fotboll... Mitt favoritlag. Heja AIK! 




Kungsträdgården

Var en sväng igår i kungsan och njöt av solen, våren och körsbärsträden som nu börjar blomma. Härliga vårtecken! Njöt mindre av alla fiskmåsar som också börjar dyka upp överallt. Inte ett lika härligt vårtecken enligt mig...




Att fira en vacker väns födelsedag

R är nog en av mina äldsta vänner. Vi har gått igenom mycket tillsammans, delat många olika av livets skeenden tillsammans även om det geografiskt varit ett avstånd mellan oss! Igår var det dags för henne att fylla år! Jag och hennes närmsta firade hos henne med tacos och marängswiss. Så mysigt! Tänk att man kan känna någon i 29 år och fortfarande vara bästa vänner! 




RSS 2.0