Vänner

Igår mötte jag upp S för en fika hemma hos henne. Härligt att få mysa lite och snacka om allt mellan himmel och jord. Skratta lite och berätta om pinsamheter. Idag mötte jag upp J och K för middag. Mysigt det med att få skratta, oroa oss, fundera på hur människor är funtade och prata om ditt och datt. Imorgon blir det spontanfrukost med C och sedan blir det middag med min andra C. Full rulle som vanligt! I love it!

Stormen Simone

Igår drog en storm genom helt norra Europa. Märktes inte av så mycket hemma hos mig mer än massa regn. Vänner på fb som bor i södra Sverige var nog mer drabbade med strömavbrott och nedfallna träd. Skönt att bo i Sthlm och inte kvar i normalt regniga Växjö...

Dreams

Drömmar i dubbel bemärkelse. Har blivit hooked på dreams med the cranberries efter att jag randomly lyssnat på den igen efter alla år. Plus att jag drömmer om USA, om cabbade bilar, ray bans, sommarklänningar och hår som vågar sig lätt i vinden. Hade inte varit fel att bara åka iväg nu på en gång!

Hos mormor

Det är höstruskigt. Befinner mig i Östersund. Springer en liten stund på stan med mamma för att uträtta ärenden. Lunchar med H. Besöker morfars grav en sväng. Och sen slänger jag mig i soffan i mormors vardagsrum med en bra bok. Avkopplande och så välbehövligt,

It's Friday, ya'll

Och dessutom löningsfredag! Hem och betala lite räkningar, sedan beger jag och mamma oss upp norrut för att hälsa på mormor! Så välbehövligt att få komma iväg en helg!!

Instagram

Ibland händer det att jag totalfastnar på insta. Klickar mig vidare på folk jag inte känner, stalkar folk jag känt någon gång, tittar på fina landskap, träningsbilder och vackra och ljusa matkort och bakbilder. Klick klick klick. 

Idag va en sån dag. Och nu har flera timmar försvunnit på mina klick klick klick. 

Ljus i mitt hus. Och så lite cupcakes










Måndagsmorgon

Vad jag inte tycker om att gå upp tidigt på morgnarna. Och definitivt inte när det är måndag, minusgrader och supermörkt. Tycker att det fortfarande är för tidigt med is på vattenpölarna. När blev det vinter helt plötsligt?!





Cupcakes

Alltså det här med att baka cupcakes från scratch. Det är fantastiskt! Och så gott!

När man inte jobbar

Hemmakväll i fredags med Idol som sällskap och smskontakt med mina tjejer som också satt hemma hos sig själva och följde tävlingen. Lite promenad, städning, allmänt fix, vila, utgång, bakning och matlagning har helgen annars bestått av! Inatt var det ruggigt kallt, första minusgraderna för denna säsong. Tycker vi egentligen kan spola fram ett halvår nu!

Efter regn kommer sol

Imorse var det riktigt höstoväder när jag gick till jobbet! Det regnade, var mörkt, kallt och blåsigt. Folk runt om i Sthlm har tom skrivit att det kom snö imorse, inget jag märkte av iaf, tur det! Men nu när jag kommit hem är det strålande sol och vackert, iofs kallt så jag fryser. Men jag tycker ändå om att solen tvingar sig fram och tar över ännu lite till.

Borde

Borde verkligen ha tagit mig till gymmet idag, men efter noga övervägande, och tanken på att bege mig ut i spöregnet, beslöt jag mig för att stanna inne. Ska tända lite ljus, lyssna på avkopplande musik, och bara vara istället. Det är faktiskt också något jag borde. 

Produktivitet

Idag va en såndär dag där allt flyter på och vips så har man gjort allt man skulle göra under dagen! Rätt härligt med såna dagar men jag har sparat lite sysslor till imorgon så jag inte får alldeles där tråkigt då. Det gäller ju att va lite sparsam!

Helgen

Hann med att vara supersocial i helgen, massa olika projekt och massa fina möten med härliga människor. Träffade både nya bekantskaper och gamla vänner. Och de jag inte hann träffa kunde jag smsa eller skypa med! Det är dessa människor som ger mig energi! 

Friskvård

Begav mig ut på en pw på en timme i den höga klara hösten! Så fint och styrkande! Körde mindfulness på högsta nivå, kändes verkligen bra! Efter det en timme på gymmet där jag gick genom hela kroppen. Jag var ensam där så det var bara jag, kroppen och musik! Finlördag!








Sovmorgon

Kör lite myshelg med vardagslyx. Som att bara äta frukost själv med tända ljus och nyhetsmorgon i bakgrunden. 


Fredag i oktober

Något av det bästa jag vet nu för tiden är att sova middag på mina fredagar. Att ha friheten att sluta jobba tidigt, för att gå hem och vila ett par timmar innan man tar helg! Det är verkligen så värdefullt! Tog mig en promenad hem fr jobbet idag innan jag fick min lilla tupplur. Hösten sprakar ju av färger och det gäller att ta vara på det vackra, soliga och färgrika dagarna!










BREATHTAKING

TGIF

Ibland känns det som att veckorna är extremt långa, den här veckan har varit en sån. Den där känslan när man tror att det är torsdag, bara för att snabbt få inse att det faktiskt är tisdag. Men nu så. Äntligen.

Uppdatering

Mötte upp J för en liten fika efter jobbet. Mysigt att uppdateras lite, snacka lite skit om allt mellan himmel och jord. Kom hem och har spenderat resten av kvällen med att snöa in på olika bloggar, läst mest mina nära och käras. Lite roligt att läsa vad människor i min närhet håller på att pyssla med även om jag inte hinner träffa dem jämt. Bra sätt att hålla koll på dem så att säga!

Ledig lyxfredag

Har varit ledig idag, tyckte jag var värd det! Tog sovmorgon, åt långfrukost, pulade lite hemma, har tittat på Diana på bio med N i huvudrollen, nu har lag landat på ett café med en stor latte och en god bok. Senare blir det att ev möta upp K och I för en aw, trots att jag inte jobbat! Det är en fin dag det här! Och solen skiner!

Min mamma

Min mamma är så grym! Hon har hjälp mig att sätta upp en hylla i köket, så nu står det fina kokböcker där! Som tack fick hon en långpromenad och tomatsoppa och bröd! Inte helt fel på en tisdagskväll medan tvättmaskinerna är igång!

RSS 2.0