London, baby

Har intagit London med I och K. Har det fantastiskt här.... Vill knappt åka hem till Sverige... Men jag antar att home is where the heart is!













Godmorgon fr västkusten

Det här med att vakna till en underbar utsikt, vacker natur och ett otroligt lugn... Det är helt fantastiskt! 







Hermans och en utsikt

Jag och E åt middag på hermans. Älskar verkligen deras vegetariska buffé och känner mig alltid så nyttig när jag käkar sånt, även om jag aldrig skulle kunna gå all in veg. Enda nackdelen var alla miljoner olika fåglar som var alldeles för närgångna... 



 En sådan där kväll när Sthlm visar sig från sin allra bästa och vackraste sida!

Sommarfika på jobb

En av mina kollegor tog med sig färska bär från hennes trädgård som vi fick mumsa på till morgonfikat! Gott och lite lyxigt!




Systers 25-års fest

C och L firade gemensamt sina födelsedagar! Sådan lyckad kväll! 













Kvällspromenad

Gick en sväng i kvällssolen! Fantastisk kväll efter en mycket fin dag!




Wira bruk

Hade en fantastisk sommardag ute på Wira med C, K, J och lilla I som fick följa med på roadtrip! Sån underbar miljö, riktig balsam för själen att komma ut på landet och andas frisk luft. Plockade smultron. Åt cupcakes. Promenerade och njöt! 















Ulla-dagen

Trott att sommaren kom tidigare i veckan, men jag hade galet fel! Idag kom värmen och solen! Många går nog på semester idag och det är ju kul för dem, själv gäller det att njuta av sommaren trots att man jobbar. Blev en utomhuslunch med utsikt, och sen hem till föräldrarna på lite middag.







Sol ute, sol inne

Äntligen fick jag vakna till sol! Det har varit superkallt och regnigt i en månad  känns det som. Det är ju trots allt juli nu och sommaren är verkligen välkommen. Fortfarande inte helt ok varmt än, men jag har hopp om att det kommer!!

RSS 2.0