Student-VM i amerikansk fotboll

Åkte till Uppsala igår ikväll för att spana in lite fotboll. Sverige mot Japan i första student-VM någonsin. Sverige förlorade stort och Japan var verkligen så mycket bättre. Galet att de kan spela fotboll. Men de va som små snabba, smidiga ninjor som parerade svenska och tog flygande bollar och sprang fort. Kul match, men svinkallt. Inte ok att det bara är sex grader i mitten av mig. Kändes som höst! 





Blommor och smycken

Efter jobbet igår var jag bara tvungen att stanna till i backen och ta kort på alla fina blommor som växer där varje år. Åkte sedan hem till min smyckesleverantör och köpte på mig lite fint inför sommaren! Så roligt att få in lite nytt och fräscht!





Majsnö

Idag har jag hållt mig inne tittandes på serier. Vädret var helt koko idag. Regn, sol och snö. Inte ok med snö 4 maj, nu ska det ju få fortsätta bli varmare och varmare och ljusare och ljusare! Hoppas det blir ändring på det och blir försommar snart!

Tjejmiddag

Igår var jag på tjejmiddag hos K. Så mysigt, tom lilla I var med på sin första tjejmiddag. Jag var lite jumpy till en början, hade fått i mig lite för mkt koffein på kort tid precis innan. Kvällen var en typisk tjejkväll som avslutades på stan!

Fixarfrasse i farten

Igår var jag ledig, tagit klämdag, och fick massa fix gjort i lägenheten. De där sakerna man skjuter upp, till slut blundar för, och tänker att jag tar det en annan dag. Igår var en annan dag. Så skönt att få det gjort. Avslutade dagen med ett riktigt lyxigt bubbelbad som belöning för mitt slit!

1maj

Är inte mycket för att varavute och demonstrera så spenderade den lediga dagen med middag hos föräldrarna med släkt på besök från Holland. Mysigt och väldigt trevligt! Härligt med en ledig torsdag som faktiskt känns som en lördag!

Valborg

Efter en lång arbetsdag fick jag mysa med R, åt på Sonjas grek. Att just äta där är en av våra traditioner! Sedan till en bar och ta ett glas vin för att fira att vintern rasat och att våren officiellt är här! 

RSS 2.0