Septembersol

Man kanske ska ta tag i det här med bloggen igen. Ibland blir det små korta pauser, både frivilliga och ofrivilliga. Mycket har hänt och det går inte att uppdatera om allt! Bjuder på lite bilder från lördagens promenad vid sjön i Farsta med J. 





Karaktär

Tagit tag i min överfulla garderob och rensat lite. Behövdes efter helgens nästan maniska tillstånd av att klicka hem kläder från nätet... Nu ska jag vara hård mot mig själv. Shoppingförbud, och hårdrensning av det som redan finns. Hittade några tröjor jag glömt bort att jag har, de har ju tagsen kvar så förmodar att de bara blivit inslängda! Skärpning nu!

P&T

Har bytt gym nu till ett som ligger närmre mitt hem. Förhoppningsvis kommer det att göra till att jag kan få till träningen nån dag till i veckan! Tycker det är rätt lyxigt att kunna njuta av kvällen i shorts, och inte ens behöva frysa! Det luktar höst. Det luktar som North Carolina.


Dagarna som går

Nu har dagarna bara rullat fort fort fram! Hunnit med massa, och ändå har jag bara jobbat tycker jag! Men där hinner man ju med ganska mycket...

Man känner av att det börjar bli höst nu.. Mörkare på kvällarna. Om det regnar under natten är luften så där hög och klar som jag gillar med höstdagarna. Skönt dock att det fortfarande är väldigt fint väder. Nu i veckan är det sensommarvärme, och vi har suttit ute på luncherna och njutit av det kanske sista av sommaren!

RSS 2.0