Muskellåsning och påskkort

Haft galet ont i ryggen hela helgen och svårt med djupandning. Det hugger till i ryggen och jag tappar andan. Efter lite samtal igår kväll till 1177 och 112 så ville de skicka ambulans för de misstänkte blodpropp i lungan eller lunginflammation... Efter lite prat så beslöts det att jag skulle avvakta till idag, blev jag orolig uppsöka akuten, eller annars ringa 112 igen för att få en ambulans. Kände att det blev lite väl stort och dramatiskt. Var på vc imorse och doktorn trodde att hela ryggen låst sig, för musklerna va helt svullna. Så nu blir det smärtstillande och kontrollerade rörelser och motion i minst två veckor. Skönt att det inte va värre! Men jag lyckas alltid dra på mig konstiga sjukdomar och symtom. Vad hände med en vanlig bonnaförkylning liksom? 

Fick ett fint påskkort idag från S och J, det var en väldigt fin och glad överraskning som gjorde mig på bättre humör! 




Var tog våren vägen och påskpynt

Det har varit kallt, blött och rått i några dagar nu. Ljuset, våren och värmen försvann... Det är väl iofs typiskt mars-aprilväder. Ordnade lite med påskpynt hemma istället så får släppa in ljuset och färgerna på det sättet istället! 







Tapasmiddag

Vi är ett gäng tjejer som ska åka till Barcelona om en månad för att fira Js födelsedag, så i helgen hade vi middag för att prata ihop oss lite. Väldigt trevligt att träffa alla tjejerna! 





Lyxfrukost

Lyxade till min morgon med smoothie och ljus. Skönt med lite lugn där jag låtsades att det va helgmorgon. Bra start på dagen! 




Jobbfika och indiskmiddag

Mysfrukost. Liten stillsam paus i jobbdagen. Fika med kloka kollegor. Styra upp lite kollegiala möten. IT-stress. Artikelskrivande. Samtal. Kaffedrickande. Middag för att fira L på mitt senaste stammishak. 





Lunchpaus och vårsol

Pluggdag. Sovmorgon. Lunchpaus med L där vi smaskade sushi. Ballehäng med artiklarna. Sol i sinne. Skinnjackan på. Lite för kallt! Men ändå ljuvligt!








Katy Perry

Fick min födelsedagspresent ikväll av mina syskon; middag och konsert med Katy Perry! Åh vilken bra konsert; hamnar bland mina topp! 

Tack P och C! 




















Snön

Den här snön. Inte ok. 




Vårdagjämning

Mycket som händer idag. Vårdagjämning. Solförmörkelse som jag inte såg ett skvatt av för att jag jobbade och det va totalmolnigt. Snöstorm efter att vi har fått sån fin vår. Blommorna börjar komma upp, men det är fortfarande väldigt kallt. Antar att vi får vänta på våren ett tag till!

Tvätt

Tvingade mig upp innan tuppen gol för att tvätta. Astråkigt och krävande men ack så välbehövligt efter att ha samlat på mig världens högsta tvättberg. Har hoppat över min tvättid ett flertal gånger, så nu var det dags! Ser ut som att våren är på g nu iaf, börjar bli milt i luften! Äntligen.

Indiskt igår

C och jag åt indisk mat igår, så gott! Kommer alltid på mig när jag är på en indisk restaurang att jag tycker jag äter det alldeles för sällan. Ändring. 




Vårtecken

Fått ladda batterierna med många fina människor i helgen! Så mysigt! Och att det känts mer eller mindre som vår gör ju ingenting! Nu får temperaturen öka lite, men det är väldigt skönt att snön är borta! 







Brunch för b på Berns

Firade b idag igen, denna gång med hennes familj! Supergott. Nu är jag mätt, var tvungen att gå hem och sova middag efteråt! 






Fredagsmys

Att få ha en kär vän på besök på fredagsmys är alltid uppskattat. Att hon varit i Mexiko en månad, och såg superfräsch och brun ut, det är en annan sak...!




Lunchbjudning

Har fått mat flera dagar i rad av personer jag samtalat med. Väldigt gott. Väldigt uppskattat! Bra present som går hem! 

En del av "min" smörgåstårta! 



Fotboll

Det har blivit mycket sport nu. Igår blev det fotboll på tele2, svenska cupen, Djurgården-Norrköping. Vi vann med 3-1. Jag tycker att hela den här grejen med klack och kampsånger och applåderande börjar bli rätt behaglig. Allt ekar i skallen när jag ska sova iaf, men vaggas till söms av alla ramsor!

Ishockey

Ramsorna bultar som ekon i mina öron fortfarande. Den sjukt tråkiga matchen slutade 1-0 till Djurgården då de gjorde mål när det var 10 sek kvar. Båda lagen spelade dåligt. De spelade inte hockey, de åkte skridskor. Så kan det va. Men trevligt ändå. Hockey går jag ju inte på var dag!

Fikapaus och lyckorus

Hann ta en snabbfika med S idag, mysigt att hinna ses, uppdatera varandra, få skratta ihop och vara glada och lyckliga tillsammans över den andres liv. En helg där jag verkligen fått ladda batterierna på alla möjliga vis! Lycka!

Vår

Fick lite vårkänslor igår. Sol och blommor och härlig klar luft, med sopade gator! 




Årets fest

Det här med att komma på sig själv under en kväll med att man verkligen har ett bubblande skratt nedifrån magen, att hela tiden ha ett leende på läpparna, att få prata med vänner, nya och gamla bekanta och stormtrivas. Det har gjort mig lycklig i helgen. Fantastisk fest med godaste maten gjord av deras privatkock. Full på livet avslutade vi festen på min vanliga gå-upp-till-jobbet-tid. Är det fest så är det! All in när B fyller år! Vi skulle vetat när vi gick i femman och klasserna skulle slås ihop till sexan och jag va sjukt rädd för B för hon va så cool, att vi skulle fira varandras 30-årsdagar som världens mest naturliga sak! Älskar!







RSS 2.0