Sommarhelg

Sån där helg som känns som semester, fast det inte är det! Soligt och varmt! Skratt. Tunna kläder! Umgås med fina människor! 










Härliga fredag

Gårdagen var en sådan där typiskt härlig sommardag! Jobbade och fick massa gjort fast jag var iofs tvungen att skippa lunchen! Jaja, va gör det om hundra år. Håller tummarna på att en etisk ansökan går vägen för min studie! Den måste göra det! Lämnade in den igår och det känns så skönt!! Sen lite shopping på det! Sen bad och picknick. Och sedan middag och vin. Och sedan dirty dancing och popcorn! En såndär dag som man aldrig vill ska ta slut! 





Fågelmorgon

Kan inte förstå att fåglarna  är just vid min gård... Verkar ju inte vara någon annan som lider av dem. Måste kanske flytta. Undrar om det är lösningen eller  de bara följer med mig. 

Dessa stod precis vid porten men flyttade på sig när jag kom dit. Självklart gick jag bakvägen via källaren ändå. 


Kör kjol och jacklöst idag. Känns lagom somrigt och kravlöst. 




Sol

Varm sommardag! Härliga sommar. Äntligen.

Bara sommarben

Äntligen har värmen kommit till Sverige och det här första morgonen som jag inte har jacka på mig! Jag har den inte ens med mig! Har tom klänning på mig, kan inte bestämma mig om jag ska på aw eller inte ikväll, gäller att gardera sig med kläder då såhär på årets varmaste dag! 




Zoo

Seriöst, är det nån djurpark på min gård!?




Naturen

Så kom då äntligen sommaren och värmen. Hoppas det håller i sig. 

Knyckte lite blommor mellan mina tvättstugebesök. Tog en hel bunt med prästkragar men när jag vände på dem av en händelse kryllade det av myror och myrägg..... Så nu ligger de flesta blommorna bara släppta på marken och jag som tyckte det va minst sagt obehagligt, gick rysandes därifrån. Det här med att oskyldigt stjäla något funkar inte så bra för mig... och inte det här med djur uppenbarligen heller... 

Här är blommorna som blev kvar... 



Måsarna

Jag vet inte, men kan inte de här bara sluta hänga utanför mig varenda dag!  




Tvätterska

Har en såndär härlig tvättkväll som jag älskar. När jag blir rik ska jag anställa en tvätterska. Och en hushållerska. Och en kock. Och en städerska. Och en pt.

Men medan jag väntar på att bli rik får jag göra't själv. 

Kör gubbröra på ballen i solen och njuter mellan tvättillfällena! 




RSS 2.0