Jul

Nu är julen avklarad för denna gång. Jag är glad att jag stannade hemma och firade med familjen. Blir verkligen bäst och mysigast så. Fick många fina klappar och det var roligt att se vad alla andra fick och deras reaktioner på detta. Gillade nog brors presenter bäst. Han är en riktig stjärna!

Hemma och arbetslös?

Jag är hemma i Sverige nu. Det är halvkallt, och tycker att det kan bli vår nu... Fick mig en glad överraskning i lördags på mitt examenspartaj. Blir en sån bra vår det här! Längtar!

Har varit hemma en vanlig vardag hittills, och telefonen har redan börjat ringa för arbetsintervjuer! Det är kul att veta! Hoppas på det bästa!



Vuxen?

Nu är jag inte längre en student. Nu är jag klar socionom!

Graduation light

Nu är slutet nära! Jag och några till utbytesstudenter, som också tar examen nu, tog oss friheten och smörade lite för en bibliotekarie och nu har vi haft en photoshoot med riktiga amerikanska graduation-kappor med hattar o allt. Vi fick visserligen göra det i ett hörn bland alla böcker, men det kanske är det lämpligaste stället med tanke på att vi faktiskt har studerat här borta. Kul var det, och riktigt roligt att folk säger grattis åt oss, och vi fem säger tack på fem olika engelska accenter/dialekter. Jag från Sverige, O och L från Frankrike, R från Hong-kong och S från Tyskland.

Rolig paus i pluggandet var det i alla fall!

Jobbsök

Söker jobb i Stockholmsområdet för fullt. Har sökt miljoner jobb känns det som. Så tidskrävande att skriva ansökningar. Någon som har ett jobb till en nyexad socionom på lut i Stockholm??

/Evigt tacksam_85

Tankspridd

Det är så svårt att få de sista skoluppgifterna gjorda när man har tankarna på annat håll. Långt borta. På andra sidan Atlanten...


Riktiga Final Countdown

Nu är det bara tio dagar kvar tills jag landar hemma i Sverige igen!!!

Nu får jag börja räkna ner på riktigt! Äntligen!

En kväll

Skriver lite hemtentor, planerar julklappar, söker jobb, dricker vin, lyssnar på country, tvättar, myser och njuter av att ha en lugn hemmakväll.

Miami, Bahamas och skolavslutning

Firade thanksgiving på ett så otraditionellt sätt som möjligt. Låg på stranden i Miami och Bahamas och bara njöt av värmen, solen och havet. Lyssnade på vågorna, tittade på de få molnen, läste en bok. Gjorde inget skolarbete alls och det var alldeles underbart. Precis vad jag behövde.

Nu har jag gått sista dagen i skolan. Jag har samma känsla som när man var liten och det var sommaravslutning i skolan. Jag är pirrig, förväntansfull, glad och fri!

Idag är det första december, och jag går i en tunn kofta och ballerina fortfarande. Jag kommer verkligen sakna det här vädret. Om 17 dagar är jag hemma i Sthlm och det blir en jul hemma med min fina familj. Bäst!

RSS 2.0