Arbetare (på riktigt)

Ännu ett bevis på att jag har blivit vuxen... Jag har gått med i fackförening och a-kassa nu. Känns stort. A small step for mankind, a giant leap for Linda.


Livet

Helt plötsligt förändras livet. Myst med Elin1 i fredags, som var på hemligt besök i hufvudstaden. Hon ska flytta till sin kärlek i Amsterdam. Vem hade kunnat trott? Hon kom precis hem från sitt år i Australien. Det slog mig att jag aldrig kommer att ha det äventyret. Känns lite sorgset faktiskt. Vi konstaterade att vi båda hade ångest över att jag jobbade. Jag har inte riktigt förstått att jag kommer vara kvar på en plats nu och bo här på obestämd tid. Förr har jag haft en tidsgräns. Jag har alltid vetat att jag ska någon annanstans så småningom. Det är läskigt att veta att jag inte ska det nu. Nu är jag vuxen, måste stanna. Träffade samtidigt Cna som har småplaner på att göra annorlunda. Göra nytt, göra om. Har även träffat Sanna i helgen. Stor livsomställning i Enköping. Söta Smilla finns nu och livet kommer aldrig bli detsamma igen! Skrämmande. Så märkligt att stanna upp och se var livet har fört oss. Vi kommer aldrig vara 22 igen! Livet sker nu, och just nu är vi vuxna.


Teamwork

Jag och syster kom nyss på vårt framtida bolag. Det kommer bli så framgångsrikt. Vi bara vet det. En självklarhet. Calie.

Skina

Har skypat två dagar i rad med mina tjejer från USA som nu är spridda för vinden i världens alla hörn. Känns faktiskt som att en reunion skulle vara på plats. Nu har jag varit hemma från NC i tre månader, och mitt liv har tagit en härlig riktning där jag får göra stor nytta var dag! Så galet givande att få belöning i form av en hjärtlig kram, ett varmt leende och ögon som lyser av tacksamhet. Tänk vad man kan hjälpa sina medmänniskor. Riktigt härligt. Och idag är första dagen som våren är på gång på riktigt, solbrillorna på, vårjacka, vårstövlar och uppknäppt jacka i 11 grader och strålande sol!

Gäsp

Det är inte ok. Jag måste ta tag i mina sömnproblem. Jag kan inte komma hem varenda kväll och somna vid 20.00. Det är 6 minuter kvar innan 20 och jag har stora problem att hålla mig vaken nu. Trots att jag sov lite middag med R när jag kom hem från jobbet. Funderar allvarligt på att sysselsätta mig med något, skaffa en hobby, eller börja poppa lite piller... Ändring ska det bli! Och därmed basta!

RSS 2.0