Morgonen

Vaknat och lekt. Läst. Pysslat. Räknat. Ätit. Pruttat med ballonger. Imiterat djur. Nu är jag trött och behöver sova middag. 

Vill ha Bs inredning nu. Ska drömma om den! 





Godnatt från Malmö

Mätt och belåten efter lite gott vin och ljuvliga hamburgare har jag nu intagit lilla Es säng, så hon har ovetandes fått flytta ut härifrån! Omgiven av vimplar, gosedjur och my little ponies ska jag nu sova gott. Konstig känsla efter flygturen att jag tror att jag är jetlaggad och befinner mig i ett annat land, och så är jag bara i Malmö. Min hjärna asså ibland  - förvirrad. 




Rulltrapporna...

Jag har varit rätt förskonad mot det här kaoset som just nu råder i Sthlms tunnelbanestationer. Har lyckats klara mig från att behöva använda dessa stationer allt för mycket där rulltrapporna är avstängda från tunnelbaneplattformen till gatunivå. Men jag börjar bli rätt trött på det ändå! Jag är lat. Jag vill åka rulltrappa. Inte köra höga-knän-övningarna på morgonen, eller försöka hålla knänen i styr på väg nedför en rulltrappa. Dessutom uppfattar min hjärna rulltrappor som står stilla som något konstigt och avvikande, och jag blir alltid därför lite lätt yrslig när jag kliver av och på en rulltrappa som står still. Åkte fr Slussen idag och de hade satt upp ett vätskestånd så de som klättrat uppför trappan ska få i sig lite vatten efteråt. Verkar som en bra lösning på problemet. Och stackars alla äldre, med barnvagnar, och rörelsebegränsade. Huvva. Hörde idag att man kommer att behöva stänga ned de påverkade stationerna om några dagar på grund av säkerhetsskäl om rulltrapporna inte lagas, eftersom folk inte kan "forslas" upp fr perrongen tillräckligt fort om det händer något och rulltrapporna inte fungerar. Kom igen nu, Stockholm! Fix it!

After work

Öde avdelning på sjukhuset. Något som knarrar. Musik i lurarna. Skummande av abstract och artiklar. Knappande på en dator. En chokladbit. Sjukhuskläder. Handsprit. En kväll på lasarettet efter arbetstid. 

Hello bloggen

Nu dammar jag av den här gamla bloggen igen. Känner mig som en periodare. Men, antar att det är så ibland, har liksom varit annat jag prioriterat i livet än att fylla på med inlägg här. Kanske ändrar mig nu. Kanske inte. 

Dagen har bestått av plugg, tvätt och lite hushållssysslor. Nödvändigt ont. 




RSS 2.0