Vips

En sån där dag igår där man tittar på klockan 7.45 och nästa gång man tittar är den 16.15... Så kan det vara ibland! Hann med en lunch med C som kom på besök. Mötte upp E efter jobbet och åt middag. God sushi som ser mindre god ut! 




Trött och sommarfantasi

Galet trött. Bara hem och däcka framför tvn. Låtsas att det är sommar med sallad och luftballong utanför fönstret. 







Lite shopping

Fast jag inte borde, ALLS!!, så kunde jag inte låta bli! Blev en trip till Farsta med syster för lite shopping. Bra saker. Nödvändiga saker.

Och så lite middag på det! 




Var är global warming när man behöver den?

Att det är den 24 juni verkar inte vädret i Sverige bry sig om.... Det har varit buskallt i flera veckor med iskallt regn även om solen skymtat fram ibland. Inte ok. Det ska ju vara varmt och skönt nu. I morse mötte jag tom en tjej med mössa och vantar... Att det på midsommar var lika kallt som det var på julafton, och att på julafton är det ok med vinterjacka och nu skulle man ha en liten sommarklänning... Det är inte ok!

Midsommarhelgen och ätandet fortsätter

Resten av den här härliga långhelgen har jag tagit en välbehövlig paus från det mesta. Bara sovit och bakat och ätit. Och träffat några delar av familjen! Laddad för en ny vecka!







Midsommar

Inledde midsommarmorgonen med en liten namnsdagsbakelse. Sedan fortsatte ätandet dagen ut! Mötte upp en massa tjejer för middag. Två brittiska tjejer var med, ovant att prata engelska, men samtidigt kul att kunna säga att allt var "typical Swedish" så de fick fint prova sill och nubbe och det ena med det tredje! 








He-man och blommor

Nostalgi med grabbarna på jobbet när vi pratade gamla barnprogram! Tack för storebror som tyckte det va kul med He-man och power rangers så lillasyster fick hänga med! Vi kollade på gamla klipp på youtube och skrattade åt det där, som vi idag kan tycka är skittöntigt, men som då va skithäftigt!

Den bra dagen fortsatte och jag fick uppskattning i form av vackra blommor och tacksamma ord och tankar!




Walking on sunshine

Var på förhandsvisning av nya filmen Walking on sunshine! Åh vilken riktig tjej-feelgoodfilm! Den här måste jag se om och om igen! Nu vill jag åka till Italien på semester!

ZZ top

Jag och papi drog till Gröna Lund för lite pappa-dotter-tid. Vi diggade till den klassiska bluesrocken, där minnen av att sitta i papis bil med stereon högt på kom tillbaka! De där klassiska skäggen var nostalgiska!





Tacksamhetssöndag

Det är rätt lyxigt att kunna bo i samma stad som sin familj, inte många av mina vänner som gör det! En sak att påminna sig om, och va tacksam för. Blev lunch i solen.

Behöver ibland också påminna mig om att det är sommar, och jag är tacksam för sommaren. Det där man längtar efter när det är mörkt, grått och kallt mitt i november och man har på sig lager på lager med kläder. 

Är också tacksam över att kunna behålla fina kontakter i mitt liv. Ibland när man inte har några planer, och det dyker upp spännande saker från förr som blir pånyttfödda, så kan jag inte låta bli att tänka att det är någon mening med det. 





Dop

Precis kommit hem från ett jättefint dop för min släkting! Så söt liten tjej! Det blåste rejält och jag fick kämpa för att min klänning inte skulle blåsa upp och visa allt för hela stan! Fin och mysig dag! 




One Direction

Ännu en konsertkväll till ända. Fint och bra, men tror jag är halvt döv av alla skrikande tjejer! Jag och I kände oss som riktiga tanter, var bara sittunderlagen och termosen som fattades. Men kul hade vi i alla fall, och roligt att vi kan tönta oss rejält utan att skämmas! Bra och energifull kväll! 











John Mayer

Att gå på konsert är något jag försöker göra så ofta som möjligt. Ikväll var det John Mayer. Magisk kväll. Sådär när man inte vill att låtarna ska ta slut och man har ett leende på läpparna hela tiden! 











Shanti restaurang

Att äta sjukt god indisk mat med fin vän. Att det dessutom är en junikväll där man bara har en klänning och en liten skinnjacka över. Det är oslagbart. Det är den här tiden på året jag väntar på resten av året. Det gäller att njuta. Det gäller att hitta det fina i det lilla och hinna stanna upp för att se det!




Sommarkvällspromenad

Även om det bara är en kort promenad från tuben till mitt hus, hinner man se mycket vackert! Skulle ha tvättat ikväll, men priorietar en god bok och vila istället.








En solig kväll på min balkong

Älskar den här årstiden! Och älskar min balkong!






 
Älskar inte de här filurerna under min balkong... 






Städa och sol på ballen

Gick hem från jobbet lite tidigare, varmaste dagen hittills i år. På med bikinin, lite balkonghäng och sedan städning av lägenheten vilket var galet behövligt! Dags för lite mer solljus på balkongen innan det är dags att sova!

Pingst

Nu är denna pingsthelg över. Det har varit en blandning av allt möjligt, på det hela mycket härligt med massa lyx och roligheter! Underbara försommarhelg med släktbesök fr Danmark och vackert väder!















RSS 2.0