Sångglädje

Började förra veckan att sjunga i en kör! Har tänkt på det i flera år och nu äntligen dök det upp nåt som jag inte kunde motstå! Och nu kan jag bara tänka och känna: varför har jag väntat så länge!? Det är sån total glädje, man andas, har hållningen, gemenskapen, lycka i att få ta knepiga toner, och känslan av vinst när man klarar det. Vill bara le alla låtar rakt igenom! Det här är galet roligt, och för att bara vara andra gången ikväll låter vi fantastiskt bra om
jag får säga det själv! 

Mid-week mindfulness

Var på möte i en annan den av staden imorse. Då passade jag på att sätta på mig turist- och mindfulnessglasögonen när jag tog mig såväl dit, som till jobbet sen. Tänk va mycket annat spännande man kan se när man ändrar perspektiv. 

Se hur staden vaknar. Lukten av kaffe. De försiktiga första vårvintersolstrålarna som letar sig fram. Titta på människorna som är ute den tiden på morgonen. Vilka är de? Var är de på väg? Arbetar de, eller är de föräldralediga rullandes med sin barnvagn. Hur är barnens ansiktsuttryck som är på utflykt i sina neonvästar med förskolans logga, kanske ska de iväg och åka skridskor nånstans tillsammans. Börjar lyssna till fåglarna. Bilarnas brummande. Mindfulness.





Intevjuat klart

Dammar av det här, igen. Blir lite sporadiska inlägg. Så tänker jag ibland, det här ska jag stoppa in i bloggen, och sekunden senare har jag glömt bort det. Alzheimers light. 

Idag skiner februarisolen genom fönstret, isen ligger tjock med en liten tunn ränna nedanför längs Årstaviken. Och det verkar som jag fått min sista intervju gjord för studien! Nu är det bara att köra på och ta det till nästa steg. Fast först ska jag fortsätta att transkribera allt ett litet tag till... Men försöker att inte stressa, det här blir bra det här! Ett steg närmre! 




RSS 2.0