Det nya svarta

Det nya svarta är att sitta på biblioteket tills de stänger på en lördagskväll. Sedan gå hem till källaren och fortsätta pluggandet. 99 procent av Alexandermänniskorna äter sushi, bowlar och går på party ikväll. Jag och fyra trogna plugghästar till pysslar med lite mer flitigare sysslor.

Teenage paradise

Man börjar ju undra lite när vuxna kvinnor (läs amerikanska "kvinnor") har en hel garderob full med t-shirtar med barbietryck. Eller när man öppnar kistor i samma vuxna kvinnors (läs amerikanska "kvinnors") rum och det är bara disney-filmer och barbiedockor i kistan. Man undrar ju lite, det gör man.

Beslutsångest

To go to a fratparty or not to go to a fratparty. That is the question.

Papers att skriva, läxor att göra

Nu börjar det stockas i halsen på grund av att jag har rätt mycket att läsa, skriva och göra för skolan. Men jag känner mig ändå rätt lugn. Skriver ett paper som som ska in på tisdag. Tycker jag är ute i rätt god tid. Blir nog inte för jättesvårt det här. Har ju lovat mig själv att inte skjuta upp för mycket saker till sista natten. Just nu skriver jag om ett AA-möte jag deltog i den här morgonen. Det var ett möte för anhöriga till alkoholister. Mycket intressant. Lär mig faktiskt en hel del medan jag är här borta. Vem hade trott det!? ;)

Ibland händer det

Jorasåatte... Äter lite sockrade flingor direkt ur kartongen. Har besökt ett givande rehabcenter. Fick ett A+ i betyg på mitt första paper i Amerika. Det rullar på nu, kompis.

Nog

Är faktiskt väldigt trött och äcklad av folk som inte har vett att hålla rent kring sig, jag är trött på hårstrån, spya, bajsränder, toapapper och smuts!

Regn hos mig

Tycker att det är oförskämt av vädret att det är 25 grader och duggregn här i Raleigh. Vad hände med sommaren?? Det är kallt nu. Jag var faktiskt tvungen att ta på mig en kofta nyss för första gången sedan jag kom hit. Fy skäms vädret.

Skola skola skola

Efter en underbar helg i Washington där vi bara njöt av varenda sekund är jag nu tillbaka i skolans stressiga värld. Men hey, det är sommar fortfarande!

Insomnia

Antingen lider jag av allvarlig insomnia eller så är jag jetlaggad fortfarande. Jag är supertrött på eftermiddagarna och vill bara sova när kvällstimmarna närmar sig. På morgonen när klockan ringer vill jag inte stiga upp. Jag vet att jag alltid tyckt om att ligga och dra mig på mornarna, men det här är ju helt enormt. Det blir ju inte bättre av att jag har en tretimmars föreläsning varenda tisdag kväll mellan 18 och 21. Gissa vem som är piggast då!

Nu försöker jag göra alla läxor, uppsatser och uppgifter i huvudet så jag slipper göra dem på riktigt, eller i alla fall så att det blir enklare att göra dem sen, på riktigt. Allt detta kan ju ha att göra med att jag bara inte är van vid att plugga i den här takten och blir stressad och trött av det. Högst troligt. Men jag blir ju stressad av att inte kunna sova också... So much to do, so little time! Längtar till jul när allt det här är klart! Är det för tidigt att börja nedräkningen till jul redan nu?


RSS 2.0